Mocoori - Clasico WastafelsWastafels, ook wel wasbakken genoemd, zijn een belangrijk onderdeel in iedere badkamer. Ze worden veelvuldig gebruikt en daarom zijn duurzaamheid en gebruiksgemak van de producten van groot belang. De wastafels van Mocoori zijn uitsluitend van keramiek, een hoogwaardig materiaal dat zeer duurzaam is en gemakkelijk te onderhouden. Mocoori biedt u vele modellen met verschillende designs, zowel modern als klassiek. In ons assortiment maken wij onderscheid tussen hangende en opbouw wastafels, zodat ieder project naar smaak en mogelijkheden kan worden ingericht. Lees hieronder meer over de verschillende modellen of klik direct op bovenstaande foto's voor productspecifieke details.

Hangende wastafels

In het assortiment van Mocoori treft u een ruim aanbod van hangende wastafels. Met een hangende wastafel laat u een badkamer ruimer ogen. voor ieder type badkamer heeft Mocoori een passend ontwerp: van moderne strakke lijnen tot elegant ronde vormen. Naast het optische aspect heeft een hangend model bovendien als grote voordeel dat het ook onder de wasbak gemakkelijk schoon te maken is.

Opbouw wastafels

Opbouw wastafels worden staand op een door u gekozen ondergrond bevestigd. Dit type wastafel geeft u vele mogelijkheden om uw project een eigen identiteit te geven. Er zijn vele creatieve mogelijkheden voor de ondergrond, bijvoorbeeld een badmeubel of een natuurstenen blad. Combineer naar uw smaak, of dat van de eindgebruiker, met onze verschillende modellen opbouw wastafels en de verschillende bestaande typen ondergrond.

Zowel de hangende als de opbouw wastafels zijn uitstekend te combineren met andere producten van Mocoori. Kijk ook bij onze toiletten en bidets om de door u in te richten sanitaire ruimtes te voorzien van een uniforme uitstraling.