Mocoori - vrijstaande design ligbaden

cat_designerbath VSA01 VSA02 small VSA44 VSA32 small VSA21 small VSA22 small VSA35 small
VSA27 small VSA30 small VSA38 small VSA39 small VSA47 VSA49 VSA41 small
VSA18 VSA50 VSA51 VSA52 dummy_pre dummy_pre dummy_pre

Richt uw sanitaire ruimtes in met de vrijstaande design ligbaden van Mocoori. Mocoori biedt haar zakelijke partners een ruim assortiment exclusieve ligbaden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De producten van Mocoori geven u de mogelijkheid iedere ruimte naar wens in te richten. Lees verder, of klik op een van bovenstaande foto's voor meer informatie over een specifiek ligbad.

Vormgeving en design van de vrijstaande ligbaden


De vrijstaande ligbaden van Mocoori kenmerken zich door hoogwaardig design. Of u nu vloeiende lijnen of strakke vormen wenst, met de design baden van Mocoori is het mogelijk. Door het gebruik van moderne technieken zijn de mogelijkheden betreffende de vormgeving ongekend. Het hoogwaardige design van de vrijstaande ligbaden houdt bij Mocoori echter niet op bij een fraaie vormgeving. Functionaliteit en comfort voor de eindgebruiker is voor Mocoori evengoed van belang. Zo wordt er in de ligbaden gebruik gemaakt van ergonomische vormen, wat bijdraagt aan nog meer comfort.

Mocoori ligbaden, een duurzaam product


De vrijstaande ligbaden van Mocoori zijn samengesteld uit enkel kwaliteitsmaterialen. Het oppervlak is van hoogwaardig acryl en voelt comfortabel aan. Door het gebruik van acryl zijn de baden gemakkelijk te onderhouden en zeer duurzaam. Een andere bijdrage aan de duurzaamheid is het gebruik van glasvezelmatten, die voor stevigheid en stabiliteit zorgen. Verder zijn de vrijstaande ligbaden voorzien van een verstelbaar RVS frame en uiteraard voldoet de gereserveerde ruimte voor het waterslot volledig aan de Europese norm.