Mocoori - toiletten en bidets

WC-Becken und Bidets 300.0372 300.0364 300.0368 300.0373
400.0104 400-0102_small 400-0368_small

Toiletten zijn er in verschillende varianten. Mocoori heeft zich gespecialiseerd in hangende toiletten. Deze variant heeft namelijk een aantal voordelen. Om te beginnen laten hangende toiletten de badkamer ruimtelijker ogen. Daarnaast maakt de keurig weggewerkte spoelbak de sanitaire ruimte rustiger voor het oog, maar ook voor het oor. Ook in praktisch en hygiënisch opzicht hebben hangende toiletten enkele voordelen. U kunt zelf bepalen hoe hoog u het product ophangt. Daarmee kunt u inspelen op eventuele wensen van de eindgebruiker. Tot slot hebben hangende toiletten als voordeel dat de ruimte onder het toilet vrij blijft en daardoor gemakkelijk schoon te maken is.


Toiletten van Mocoori: modern in ontwerp en techniek


In het ontwerp van de toiletten van Mocoori speelt gebruiksgemak een grote rol. Alle modellen zijn voorzien van het soft close systeem voor de wc-bril. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat de wc-bril niet in een keer naar beneden kan vallen, maar dat de zitting geleidelijk en vertraagd naar beneden zakt. Naast de aanwezigheid van het soft close systeem kenmerken de hangende toiletten van Mocoori zich ook door een modern ontwerp. De modellen zijn zodanig ontworpen dat er zo min mogelijk kleine ruimtes zijn waar vuil in kan gaan zitten. Hierdoor zijn de toiletten hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.


Bidets

Naast toiletten heeft Mocoori tevens bidets in haar assortiment. Ook voor de bidets geldt dat Mocoori verschillende modellen voor u beschikbaar heeft. Het is mogelijke beide producten te combineren, zodat de door u in te richten sanitaire ruimte een uniforme uitstraling krijgt. Ook wordt het mogelijk passende combinaties te maken met de wastafels van Mocoori.