Mocoori - stoomcabines met bad Modera serie

cat stoomcabines bad AK1414-610110 AK1414 611110 AK1414 612110 dummy cathead dummy cathead dummy cathead dummy cathead
AK1515 610110 H AK1515 611110 H AK1414 612110 dummy cathead dummy cathead dummy cathead dummy cathead
dummy cathead dummy cathead dummy cathead dummy cathead dummy cathead dummy cathead dummy cathead

 

Om een totaal assortiment te kunnen bieden op het gebied van wellness, heeft Mocoori heeft nu ook stoomcabines met een bubbelbad in haar assortiment opgenomen. Zoals u van Mocoori gewend bent, is ook hier voor meerdere uitvoeringen en maten gekozen, zodat er voor iedere badkamer wel een design stoomcabine met bad te krijgen is. Tevens is er de keuze uit een stoomcabine met bubbelbad voorzien van een spiegelende achterwand, maar ook met zwart of wit glazen achterwanden.

Een stoomcabine met bubbelbad uit de Mocoori Modera serie


Een moderne uitstraling, duurzaamheid, comfort en veiligheid staan centraal bij een stoomcabine met bad van Mocoori. Een stoomcabine van Mocoori is voorzien van 6mm. dik veiligheidsglas. Het dak en de douchebak van een Mocoori stoomcabine zijn vervaardigd van mineraalmarmer; zeer stevig en robuust en goed te onderhouden. Verder kenmerkt een stoomcabine van Mocoori door de LED plafondverlichting en de plafonddouche, rugjets en glijstang van verchroomd messing. Mocoori stoomcabines: veilig en kwalitatief, sterk en duurzaam.


Vele maten stoomcabine met bad & snel leverbaar


De mogelijkheden houden niet op bij de keuze voor installatie van een of meerdere stoomcabines van Mocoori. Een stoomcabine met bubbelbad is er in 140cm. en 150cm. hoekopstelling. Indien gewenst kunnen wij grotere partijen direct uit voorraad leveren.