Mocoori - Massieve vrijstaande baden

cat_massieve_baden VSB03 G VSB03 M VSB11 G VSB11 M VSB12 G VSB12 M VSB14 M
VSB16 G VSB16 M VSB18 G VSB18 M VSB19 G VSB19 M

Voor de moderne badkamer heeft Mocoori nu ook massieve vrijstaande baden in het assortiment opgenomen. Oerdegelijk en strak van design. Ook de massieve baden zijn van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Klik in het bovenstaand menu om meer te weten te komen over het assortiment massieve vrijstaande ligbaden.

Strak design massieve baden


De massieve baden van Mocoori hebben een glanzende of matte afwerking. De glanzende baden zijn vervaardigd van mineraalmarmer en afgewerkt met een gelcoating. Het oppervlak van deze baden zijn naadloos van structuur zodat ze gemakkelijk te reinigen zijn.

De baden met een matte afwerking zijn 'solid surface' baden; gemaakt van een mineraal acryl en zo robuust als steen. Door het gebruik van aluminium hydroxide en polymethylmethacrylaat wordt een homogeen en zeer duurzaam product vervaardigd. Deze massieve baden zijn naadloos, niet poreus en zeer onderhoudsvriendelijk.

Glazen vrijstaande baden


De glazen vrijstaande baden bestaan uit dubbel gelamineerd veiligheidsglas (2x 10mm.). Deze baden zijn een betrouwbaar en veilig product; de productietechnieken hiervan wordt ook bij kogelvrij glas gebruikt.
Alle massieve vrijstaande baden van Mocoori zijn uitgerust met een RVS afvoer.