Mocoori - douchewanden & douchedeuren

cat_showerdoor mocoori_douchewand_S4001 S0310 douchedeur S0310 douchedeur S0310 Douchedeur S0410 dubbele douchedeur dummy_cathead dummy_cathead
S6305 douchewand S0920 S5120 douchewand S1020 douchewand dummy_cathead dummy_cathead dummy_cathead
dummy_cathead dummy_cathead dummy_cathead dummy_cathead dummy_cathead dummy_cathead dummy_cathead

Douchewanden en douchedeuren zijn uitermate geschikt om een doucheruimte te realiseren tussen twee bestaande muren. Door in deze situaties douchewanden of een douchedeur te installeren, wordt opspattend douchewater op een praktische manier direct weer afgevoerd. Hiermee draagt u bij aan de duurzaamheid van de door u ingerichte sanitaire ruimte. Naast de functionele waarde onderscheiden de Mocoori producten zich door haar sfeerverhogende design. Bovenaan deze pagina vindt u de verschillende modellen.

Douchewanden en douchedeuren voor iedere badkamer


Douchewanden en douchedeuren zijn toepasbaar in vele type badkamers. Voor vrijwel iedere ruimte heeft Mocoori een passende oplossing, in ons assortiment vindt u namelijk verschillende modellen: van douchewanden voor in een nis tot ronde of rechthoekige modellen. Het gebruikte materiaal voor de douchewanden en douchedeuren is glas. Het spreekt voor zich dat de kwaliteit van het glas van groot belang is. Om die reden gebruikt Mocoori uitsluitend veiligheidsglas, variërend in dikte van 6mm. tot 8mm. Alle Mocoori glazen douchewanden en douchedeuren zijn CE en ISO 9001 gecertificeerd.

Draai- of schuifdeur bij een glazen douchewand


Afhankelijk van de door u gewenste situatie kunt u kiezen voor een schuif- of draaideur. Een schuifdeur is vaak geschikt in kleinere ruimtes, waar minder ruimte is voor het opendraaien van een douchedeur. De douchewanden met een draaideur hebben op hun beurt meer een ruimtelijke uitstraling, omdat er minder met profielen gewerkt wordt.

Douchewanden en douchedeuren van Mocoori: praktisch en fraai voor iedere badkamer!