Uw project met sanitair van Mocoori

Of het nu gaat om een groot- of kleinschalig project, bij Mocoori is de kennis, voorraad en ervaring aanwezig om het voor u en uw klanten tot een succes te maken. Voor niet alleen woningbouwprojecten en renovaties, maar ook voor hotels, bungalowparken en wellnesscentra bent u bij Mocoori aan het juiste adres voor al uw sanitair.


Mocoori sanitair bij u in de showroom

Heeft u een toonzaal of showroom en wilt u verdeler worden van Mocoori sanitaire producten, dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. Als aanbieder van sanitair op de zakelijke markt onderscheid Mocoori zich onder andere door een aantrekkelijke prijs (zowel voor u als voor uw klanten), een hoge kwaliteit, een breed assortiment, vooruitstrevend design en korte levertijden.


Dealer worden van Mocoori sanitair

Mocoori levert als sanitair groothandel uitsluitend aan de vakhandel. Vele installateurs, aannemers, klusbedrijven, architecten en speciaalzaken hebben de voordelen van Mocoori sanitair al ontdekt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die er voor u zijn, vul dan het onderstaande formulier in.

Wilt u meer weten over Mocoori douchecabines, douchewanden, inloopdouches, wastafels, toiletten, bidets en vrijstaande ligbaden? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
 
 
 
 
 
 
 
  

 
 
Neemt u a.u.b. de verificatiecode over: