Mocoori - 1 Persoons whirlpools Atlantic Premium serie

1p whirlpools W07012EL W07012ER W07012DL W07012DR W07012CL W07012CR
W16012DM

 

Om op uw gemak en in luxe te kunnen ontspannen heeft Mocoori een groot assortiment aan whirlpool bubbelbaden. Wij hebben zowel 1- als 2 persoons whirlpools waaruit u kunt kiezen. Voor elk design badkamer is er wel een model bubbelbad verkrijgbaar. Klik in het bovenstaand menu om meer te weten te komen over het assortiment 1 persoons whirlpools.

Modern design whirlpool bubbelbaden Atlantic Premium


De whirlpool bubbelbaden van Mocoori kenmerken zich door het moderne design. Verkrijgbare vormen zijn ondermeer rechthoekig en kwartrond. De baden zijn van de beste kwaliteit, vervaardigd van 6-8mm. acryl en verstevigd met lagen glasvezel. De whirlpool baden hebben de Europese normering EN12764. Alle Mocoori whirlpoolbaden zijn voorzien van vele massage jets en water en/of luchtmassage. De bediening is extra gemakkelijk voor u gemaakt door het electronische touchscreen bedieningspaneel en extra veilig door de aanwezige thermostaatkraan.

Luxe in het bubbelbad

Heerlijk ontspannen in uw bubbelbad kan helemaal met rustgevende muziek via de ingebouwde radio. Indien u eigen muziek wenst te luisteren is er een aansluiting voor uw eigen mediaplayer beschikbaar. Zo bent u verzekerd van de muziek van uw keuze.